Club 2000 spelen

De Club 2000 is een gokkast uit de jaren negentig waar je meestal bij de afhaal Chinees of bij de snackbar om de hoek op kon spelen. De online versie van deze klassieke speelautomaat doet niet onder vergeleken met de echte gokkast. Voordat het spel begint kun je eest selecteren of je gratis of voor geld wilt spelen. Eenmaal een keuze gemaakt gaat het spel van start. Wat direct opvalt zijn de bijbehorende geluiden zodra je op de start knop drukt, dit zijn immers precies dezelfde geluiden als de echte Club 2000 gokautomaat. De club 2000 heeft een basisspel en een Club spel dat als vervolgspel telt. Winst behaald met het basisspel kun je naar de Clubmeter verplaatsen via de 'To Clubmeter' knop.

Tijdens het clubmeter spel tellen de lijnen ook in kris kras formatie waardoor je extra winnende combinaties kunt draaien. Twee of drie clubsymbolen geven een mysteryprijs van 8 tot 200 credits.

holder

Om voor geld te spelen kun je 'Play for real' selecteren waarna je een account kunt registeren. De aanschaf van credits kan via een mobiel of vaste telefoon maar ook via i-DEAL. tijdens het basisspel speel je met 10 eurocent per draaibeurt terwijl je bij het bovenspel met 40 eurocent per draaibeurt kunt spelen.

© 2016 Gokkastenspins.nl.