Jackpot slots spelen

Speel gratis gokkasten of voor echt geld en probeer de jackpot te winnen! Het spelen op online fruitmachines is een leuke bezigheid of je nu gratis speelt of met echt geld speelt, het blijft leuk. Natuurlijk is het spelen met echt geld spannender want dan maak je kans om de jackpotprijs te winnen en de progressieve jackpotprijzen van zowel de gokkasten als video slots kunnen oplopen tot duizenden euro's. Je kunt dus met een enkele draai aan de rollen al een jackpot winnen! De jackpots worden continue bijgevuld zodra nieuwe spelers op één van de jackpot gokkasten gaan spelen en op het moment van schrijven zijn er miljoenen euro's te verdienen aan lopende jackpots!

De progressieve jackpot standen

Spelers op zoek naar fruitautomaten gekoppeld aan een progressieve jackpot hoeven niet verder te zoeken want wij hebben de verschillende jackpot gokkasten voor je verzameld. Deze speelautomaten zijn gekoppeld aan een progressieve jackpot dat continue wordt aangevuld zodra spelers op één van de fruitautomaten gaan spelen. De kans op een jackpot prijs is dus met elke draai van de rollen aanwezig. Wat het nog leuker maakt is dat dit om de klassieke fruitautomaten gaat waar menig speler vroeger weleens op heeft gespeeld. Een goed video slot met een klassiek thema en progressieve jackpot is Joker Millions van Yggdrasil Gaming.

Klassieke speelautomaten met jackpot

Speel op zowel oude klassieke speelautomaten als de nieuwe moderne gokkasten bij jackpot slots! jackpot slots onderscheidt zich voornamelijk door de oude klassieke gokkasten die men in de jaren 90 kon spelen opnieuw leven in te blazen. Een aantal klassiekers zien er dan ook precies hetzelfde uit als de speelautomaten die je vroeger in de kroeg of friettent kon spelen alleen nu kun je dezelfde fruitautomaten online spelen. Een aantal fruitautomaten zijn echter volledig vernieuwd en een voorbeeld daarvan is de gokkast 'The Game'. The Game is in feite de Club 2000, een speelautomaat waar vroeger menig speler uren speelplezier van kon beleven. Deze nieuwe variant van de Club 2000 geeft nog meer prijzen als de originele gokkast waar je destijds op kon spelen.

Oude vertrouwde gokkasten

Ben je dus op zoek naar oude vertrouwde gokkasten dan zit je bij jackpot slots helemaal goed. Je kunt alvast een voorproefje nemen van de gokkasten lijn van jackpot slots door de spellen hieronder te spelen en schroom niet om te spelen want je kunt dus ook gratis spelen!

Als je een speler bent die in de jaren negentig op fruitmachines in een speelhal of kroeg heeft gespeeld dan zul je waarschijnlijk een aantal fruitautomaten direct herkennen. Nu kun je op dezelfde oude fruitmachines spelen maar dan online lekker vanuit jouw favoriete luie stoel zonder dat je de deur uit moet en door weer en wind naar de speelhal hoeft te gaan. Ook spelers die liever met grote inzetten spelen kunnen bij jackpot slots spelen, zo kun je op de fruitautomaat Classic SE met een inzet van maar liefst 32 credits per spin spelen maar dan maak je met vrijwel elke winnende combinatie van drie symbolen kans op 200 credits winst. Veilig spelen bij jackpot slots Ook niet onbelangrijk om te weten zodra je met echt geld gaat spelen is dat het betalen met iDEAL, telefoon, Neteller of Skrill uitermate veilig verloopt. Mocht je vragen hebben over een betaling dan kun je contact opnemen met de Nederlandstalig helpdesk.

© 2016 Gokkastenspins.nl.