Fruitkings Speelautomaten

De speelautomaten van Fruitkings zijn gebaseerd op oude vertrouwde gokautomaten die je in de speelhal, kroeg of snackbar kon spelen. Fruitkings onderscheidt zich door een schitterende interface te gebruiken, vertrouwde betaalmethodes te bieden en regelmatig gokkasten toe te voegen aan het spelassortiment. Alle speelautomaten zien er fantastisch uit en het aanmaken van een spelersaccount om met echt geld te gaan spelen gaat snel en eenvoudig. De fruitmachines bij Fruitkings draaien allemaal op een nieuwe software engine waardoor je als speler van nog meer speelplezier kunt genieten.

Multiplayer gokkasten

Naast een nieuwe game engine kun je bij Fruitkings ook genieten van Multiplayer gokkasten waardoor je jouw kansen op wist flink kunt vergroten. Hieronder hebben wij een collectie van de speelmachines bij Fruitkings geplaatst, klik op één van de afbeeldingen om het gewenste spel te starten. Naast dat je met echte geldbedragen kunt spelen kun je bij Fruitkings ook genieten van gratis gokkasten. Wij adviseren met name nieuwe spelers om eerst eens gratis te spelen alvorens je met echte geldbedragen gaat gokken. Uiteraard kun je met het gratis spelen op fruitmachines geen echte geldbedragen winnen maar zo weet je wel op welke gokautomaten je straks met echte geldbedragen wilt spelen.

Vijf euro gratis speelgeld

Wil je voor geld spelen? Vergeet dan niet de vijftig gratis credits op de gokkast Random Runner mee te pakken en houd er rekening mee dat nieuwe spelers een bonus van 100% tot maximaal € 100,= kunnen claimen op het eerste bedrag dat zij storten. Inschrijven gaat snel, verloopt veilig waarna je veervolgens voor geld deze oude klassiekers kunt spelen. Fruitkings is het grootste gokkasten merk dat je wordt aangeboden door slotpartners met echte toppers regelrecht uit de kroeg en friettent.

Fruitkings geeft nieuwe spelers zomaar vijftig gratis credits om de spellen uit te proberen en bij MyJackpot Casino ontvangen nieuwe spelers zelfs vijf euro speelgeld en dat alleen voor het registreren van een account! Claim hier alvast vijftig gratis credits op de fruitmachine Random Runner. Met het gratis speelgeld kun je echt winst behalen op de Random Runner gokkast en zodra je voor het eerst geld stort ontvang je ook nog eens een welkomstbonus. Het registreren duurt niet lang en is dus de moeite waard want wie weet heb je gelijk winst. De Fruitkings fruitautomaten verzameling

Dubbel profiteren

Fruitkings brengt allerlei oude vertrouwde fruitautomaten weer tot leven en met het spelen op de Fruitkings gokkasten lijkt het alsof je echt achter de gokkast staat. Een aantal bekende fruitautomaten regelrecht uit de snackbar en het café die Fruitkings tot online fruitautomaten heeft omgetoverd zijn de Steptimer, de gokkast Superjoker, de Random runner en de Sweet16 om er zo maar even een paar op te noemen. Als nieuwe speler kun je eigenlijk dubbel profiteren want je kunt gebruik maken van een no deposit bonus van € 5,= oftewel 50 credits en daarbij ontvang je ook nog de welkomstbonus zodra je voor de eerste keer geld stort naar jouw account bij Fruitkings. Maar dat is nog niet alles want elke speler kan alle Fruitkings fruitautomaten gratis uitproberen. Uniek zijn ook de achtergrond afbeeldingen dat je bij een aantal fruitmachines aantreft waardoor je het idee krijgt alsof je echt in een speelhal aan het spelen bent.

© 2016 Gokkastenspins.nl.